keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Lempikauneudenhoitotuote

Linjastani poiketen teen tällaisen ulkonäköpostauksen. Kuten moni muukin asia täällä, niin myös kauneudenhoitorutiinit ovat yksinkertaistuneet roimasti. Mitäpä sitä montaa purkkia haalimaan, kun yksi riittää aivan mainiosti, jaettakoon tämä ihmetuote myös muille:

Johsonin vauvaöljy!



Alunperin löysin tämän tuotteen reilu vuosi sitten, kun viidakossa opas sanoi, ettei tulisi käyttää hyönteiskarkoitetta, sillä se karkoittaa myös viidakon eläimet, vaan parempi käyttää Johnsonin vauvaoljyä. No eihän se siihen tarkoitukseen tietenkään toiminut, joten palasin puskista täynnä ötökänpuremia.

Sittemmin putkilo hautautui jonnekin, kunnes törmäsin siihen jonkin aikaa sitten uudelleen. Päätin kokeilla, mihin ainetta voisi käyttää mutta kysymys onkin, mihin sitä ei voi käyttää! (Tuohon jo vastasinkin: hyönteiskarkoitteena. Toimii kuitenkin moneen muuhun tarkoitukseen.)

Johnsonin vauvaöljyllä saa silmämeikin poistettua.

Sillä kosteuttaa vartalon.

Kasvot myös.

Toimii käsirasvana.

Toimii hätätapauksessa myös huulikiiltona.

Sillä voi tehdä öljyhoidon hiuksiin.

Seuraavaksi kokeilen sekoittaa kahvinpuruun ja käyttää kuorinta-aineena.

Tämä paljastus varmasti kaataa koko kosmetiikka-alan: Nainen ei tarvitse kosmetiikkalaukkuunsa mitään muuta kuin Johnsonin vauvaöljyä!!!

Yksi kaveri tosin väitti saaneensa vauvaöljystä näppyjä. Lääkäri oli kuulemma sanonut, että aine on täynnä kemikaaleja eikä hyväksi iholle. En usko, jos käy vauvan pepulle niin kyllä se sillon käy aikuisellekin, lääkäri oli varmaan lahjottu suurten kosmetiikkayritysten toimesta.

Otin muuten viime viikonloppuna tatuoinnin, tällaisen:


Kävin myös Marc Anthonyn ja Juan Luis Guerran yhteiskonsertissa, siis heidän:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti